PACKSHOT 1KK BONEN PALETTI.png

PALETTI KOFFIE - ALLES DRAAIT OM SMAAK!

Paletti Koffie biedt u een drietal smaakvolle melanges van de allerbeste koffiebonen. Deze worden allemaal 'medium roast' gebrand, want zo blijven de bijzondere smaaknuances volledig behouden. Kies zelf, of in overleg met Paletti uw gewenste smaakprofiel. Wij helpen u graag verder!

Melanges

- 'Gusto': Onze premium koffie is een sublieme melange van kwaliteitsbonen uit Zuid-Amerika en Papoea-Nieuw-Guinea en is 100% Arabica. U proeft een volle, maar toch ook zachte espressokoffie met tonen van cacao en een kruidige afdronk.

Deze espressomelange is geschikt voor zowel volautomaten als halfautomaten (piston). Dus heerlijk als vers gezette espresso, lungo, cappuccino of latte.

- 'Forte': Zoals de naam al een beetje verklapt, heeft deze melange een zwaarder profiel dan de 'Gusto'. U ervaart een krachtige espressomelange, met tonen van donkere chocolade en een fijne kruidigheid. Ook deze koffiebonen zijn 'medium roast' gebrand, waardoor de koffie mooi in balans is.

Houdt u van een 'pittige bak', dan is dit uw koffie! Deze melange komt het meest tot zijn recht bij volautomaten. Deze melange bestaat voor 85% uit Arabica en 15% Robusta.

- 'Bella': Onze Fairtrade espressomelange lijkt in een zekere mate op de 'Gusto', maar heeft net iets meer kracht. Het brandprofiel is 'medium roast' en u proeft een volle espressomelange met tonen van caramel, cacao en een frisse afdronk.

Geschikt voor zowel volautomaten als halfautomaten (piston). Deze Fairtrade espressomelange is 100% Arabica.

Koffiemachines

Paletti is leverancier van FACIL volautomatische koffiemachines voor het MKB en pistonmachines voor de horeca. Klik hier.

Beleving en kwaliteit

Bent u er klaar voor om meer beleving en kwaliteit in uw (horeca)zaak of op kantoor te brengen? Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen via ons contactformulier of bel ons!

Mobiele koffiebar

Paletti verhuurt ook mobiele koffiebars en barista's voor evenementen: www.paletti-espressobar.nl