PACKSHOT 1KK BONEN PALETTI.png

PALETTI KOFFIE - ALLES DRAAIT OM SMAAK!

Paletti levert drie smaakvolle koffiemelanges van de allerbeste koffiebonen. Deze worden allemaal 'medium roast' gebrand, zodat de bijzondere smaaknuances volledig tot hun recht komen. Kies zelf, of in overleg met Paletti uw gewenste smaakprofiel. Wij helpen u graag verder!

Melanges

- 'Gusto': een sublieme melange voor de ervaren barista. 100% Arabica en alleen 'Specialty Coffee' wordt hiervoor geselecteerd. U proeft een volle, maar toch ook zachte espressokoffie met tonen van chocolade en een licht zoete, kruidige afdronk.

Deze espressomelange is zeer geschikt voor halfautomaten (piston), maar komt ook zeer goed tot zijn recht uit een volautomaat. Dus heerlijk als vers gezette espresso of cappuccino.

- 'Maestro': een heerlijk zachte koffiemelange voor op de zaak of voor thuis. Ook deze melange is 100% Arabica. Melkchocolade en amandel zijn de tonen die deze mooie melange kenmerken. 

Deze koffiemelange is uitermate geschikt voor volautomaten, bij u op de zaak of voor thuis.

- 'Amico': een tikkeltje zwaarder dan onze 'Maestro', maar mooi in balans en zeer geschikt voor koffie met melk, zoals cappuccino en latte. Smaken als cacao, toast en bergamot zijn hierin terug te vinden. Ook onze 3e melange is 100% Arabica.

Paletti 'Amico' is zeer geschikt voor volautomaten, bij u op de zaak of voor thuis.

Koffiemachines

Paletti is leverancier van FACIL Enjoy volautomatische koffiemachines voor het MKB en pistonmachines voor de horeca(o.a. Astoria, La Marzocco en Kees van der Westen) Klik hier.

Beleving en kwaliteit

Bent u er klaar voor om meer beleving en kwaliteit in uw (horeca)zaak of op kantoor te brengen? Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen via ons contactformulier of bel ons!

Mobiele koffiebar

Paletti verhuurt ook mobiele koffiebars en barista's voor evenementen: www.paletti-espressobar.nl